Over ons

Adidas, voluit Adidas AG, Duitse fabrikant van sportschoenen en -kleding en sportartikelen. In het begin van de 21e eeuw was het de grootste sportkledingfabrikant van Europa en de op een na grootste (na Nike) ter wereld. Adidas-producten zijn traditioneel gemarkeerd met een handelsmerk met drie strepen, dat nog steeds een element is in de nieuwere 'klaverblad'- en' berg'-logo's van het bedrijf.

Onze missie

Het is onze missie om de favoriete schoenenverkoper te zijn door consequent kwaliteitsproducten, geweldige stijlen, geweldige prijzen en oprecht respect en waardering voor de klant te leveren.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen splinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, secondes of winkelvervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort weer bezoeken.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om de verwachtingen van de consument te evenaren en te overtreffen en om ze de hoogste waarde te bieden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, neem dan Contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.